Kontakt mig venligst for en uforpligtende on-line demo
kontaktperson
telefon
e-mail
firmanavn

Vejledning

Med Toolkit+ er det nemt at komme i gang

Toolkit+ er meget intuitivt i sin anvendelse. Vi har samlet brugervejledninger i mindre dokumenter så de er lettere at overskue.

Almindelig bruger

Er du almindelig bruger, kan du nøjes med at kigge under 'Anvendelse' med de blå ikoner. Her kan du finde informationer om hvordan du laver tilbud, opretter kunder og produkter.

Systembruger

Er du den der sætter systemet op, kan du kigge under 'Indstillinger' med de grønne ikoner. Her kan du se hvordan du tilpasser systemet til din virksomhed, og hvordan du opretter brugere.

Teknisk bruger

Ønsker du at lære hvordan du tilretter en dokumentskabelon, kan du kigge under 'Opsætning' med de orange ikoner. Dette afsnit er for mere avancerede brugere. Har du ikke lyst til at give dig i kast med denne opgave som typisk kun skal laves en gang, kan du få assistance fra Toolkit+ teamet.  Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Anvendelse

Navigation

Lær hvordan du navigerer rundt i systemet

dok-ikonblue

Tilbud

Lær hvordan du oprettet eller tillpasser et tilbud

dok-ikon

Kunder

Lær hvordan du opretter eller opdaterer en kunde

dok-ikon

Produkter

Lær hvordan du opretter eller opdaterer et produkt

dok-ikon
 Indstillinger - for systemadministrator

Brugeradministration

Lær hvordan du opretter brugere og tilpasser brugerprofiler

Dok -ikongreen

Systemindstillinger

Lær hvordan du tilpasser systemet så det passer til din virksomhed

Dok -ikongreen
 Opsætning - for den tekniske bruger

Tilbudsskabelon

Lær hvordan du opretter eller tilpasser din egen tilbudsskabelon

Dok -ikonorange

Toolkit+

Produkt
Pris
Support

Kontakt

31 13 55 44 info@toolkitplus.dk
Book en online demo
Prøv gratis i 30 dage

COPYRIGHT © 2012

TOOLKIT+ ER EN SERVICE UDBUDT AF MYSOLUTIONSPACE APS

MÅLØV BYVEJ 229

2760 MÅLØV

DANMARK